Buhuuu

My soulmate is leaving me again!!! :'( Anna åker tillbaka till Barca imorgon och vi ses väl typ i maj nästa gång? 7e om jag inte minns fel...
Men det kommer gå så fort, så fort!
Fick stanna kvar 1 timme extra på jobbet eftersom att det var lite knas med migrän och grejer..
Eric hämtade mig och sen somnade jag hemma i typ 2 timmar :)
Inatt ska klockan fram en timme! Kom inte för sent till jobbet! Själv börjar jag 8:30...

Tjofadderittan lambo!

Ujujuj! Äntligen kafferast!
Jag, Anna och Mela var ute och partajade igår, på vårt kära tegelbruk! Det var... annorlunda! Det var helt enkelt inte riktigt som det brukar vara... Det var äldre folk, det var MYCKET mer killar än vad det brukar vara och de var mycket sliskigare än vad de brukar...
Ett äckel frågade mig "Vill du följa med mig hem ikväll?" BARA SÅDÄR!! Hade inte sett människan i hela mitt liv!
Piss off! Usch, får rysningar för de var så creepy!
Annars var det riktigt kul! Fick komplimanger för min outfit, av tjejer! Det är lite mer värt när man vet att de inte säger det för att få ligga!
Något som är mindre roligt är att jag kom hem vid 03:30, käkade och fixade, gick och la mig 04:00 och klockan ringde 06:30! Men man har bara sig själv att skylla och jag mår prima ballerina!
Inga bilder på detta spektakel än tyvärr, Anus kamerasladd är kvar i Barca!

Slutar klockan 13 och då kommer min älskling och hämtar mig :)


Simultanförmåga

Blogga och borsta tänderna samtidigt! Yäh yäh yäh!
Ska alldeles strax bege mig i riktning mot TC, hämta upp Ännä på vägen and then... awaaay!

Funkar igen!

Nu måste jag ju ta igen de inlägg jag inte kunde skriva på grund av den här skitsidan, gick inte ens att logga in till slut! Hoppas att det blir bättre efter förändringen, annars tar jag min blogg och flyttar elsewhere! (Buhu, jag tror verkligen att de gråter floder)
Nu har jag rullat upp syrrans hår på skumgummispolar, hoppas det blir fint, just nu ser hon ut som en alien med en skum hatt!
Anna ringde direkt från sängen och ville återigen ta sig till TC, good, jag behöver nya jeans! Så då är det väl dags att pallra sig in i duschen!

Äntligen fredag!

Visst kan nyponsoppa vara så grymt gott ibland? Yumm-O! Visst, man typ häller i sig socker men ändå :D
image16
Vaknade kl. 11:11 så jag fick önska mig nåt... Önskade mig en grym kväll ikväll såklart!
Vi har en ny anonym bloggare i bloggosfären, jag försökte hjälpa med domännamn men icke :P
Tror faktiskt att hon ska få hjälpa mig lite med layouten... Hon är en hejare på det där med datorer!

HATAR DEN HÄR JÄVLA FUCKING SKITSIDAN!!! Tog mig typ 2 timmar att få detta inlägg publicerat!

Fåglarna kvittrar utanför :)

Jepp

I do, I really do Ajnus, I hate you!!! Neeee :D
Måste verkligen flytta hemifrån, mamma stängde av datorn, hon skulle gå och lägga sig och den råkar stå i deras sovrum! Så jag måste använda syrrans bärbara!
Dagens citat: fem sekunder sedan "Fint musen hänger!" Syrran om laptopens lilla mus som jag inte använder för tillfället!

Vad är det för fel på anus.blogg.se?

Tack Emelie! Anybody else? ;P

TEGEL IMORGON ALLA SOM LÄSER!

Ödlehänder

När man jobbar i butik förvandlas man sakta men säkert till en ödla... Man blir folkilsken och väser på allt och alla, kunder som kollegor, man får rödsprängda ögon eftersom luften är så torr, man anpassar kroppstemperaturen till omgivningen eftersom det är svinkallt på vintrarna och dödsvarmt på somrarna, OCH man får ödlehud! Särskilt när man håller på med frukt&grönt... fula naglar, krackelerad hud, ingrodd smuts, torr som fan eftersom man tvättar händerna oftare...
Lösning: Man smörjer in händerna med "The Body Shop hemp hand protector" som luktar MÖGEL blandat med jord! Händerna blir grymt mjuka och doften håller alla sorters människor borta :D

Snacktime!

Dessa var mycket goda! Och naturliga! (alla ingredienser är ekologiska förutom emulgeringsmedel) Och lite nyttigare än godis!

image15

Klart att jag inte kommer vara sjuk imorrn, jag ska ju dansa i mitt nya linne (som jag inte har sett än) :) Jag gav Anna och Zäta i uppgift att köpa en partyoutfit till mig när de var i TC idag medan jag jobbade och slet! Tror nog att de lyckades ganska bra.. Det jag lyckades utröna genom Annas okontrollerade babblande lät bra i alla fall! :D
Måste dock sova ut så att jag orkar (är ledig!) Fan, jag är som en gammal tant! :P Dessutom börjar jag 8:00 på lördagen! men men, what the hell!


1,5 h kvar!

Sitter och smuttar kaffe... Läpparna svider som saaaatan! De brukar göra det när jag börjar bli förkyld! Näsan är täppt och händerna ser ut som... krokodilskinn eller nått! Torra i alla fall!
Vid 18:30 är min 10-timmarsdag slut och jag får gå hem och slappa järnet!

Bjuder på en Knutte-bild

image14

Är han inte söt den där jycken?

Makalös

Det är en dödssynd att prata i mobilen på jobbet, ännu värre om nån skulle höra den ringa (kent - Om du var här), jäääävligt bra intro dock!
Hursomhelst, jag har den alltså i fickan på ljudlös, och känner den oftast inte vibrera! Då och då har jag missade samtal, när det är ett nummer jag inte känner igen då är det, med 98% säkerhet, TRE som har ringt. "Är du nöjd med mobilen? Är du nöjd med abonnemanget?"
Och TRE:s nummer hittar man aldrig på Eniro. Ikväll hade jag ett missat samtal från ett nummer jag inte känner igen, kollade på Eniro, och hör och häpna, det fanns!
Makalös AB har ringt mig! Är Sara makalös kan man fråga sig? Så är troligen icke fallet... Makalös AB är ett telemarketingföretag som säkert vill sälja nåt muppigt...
Så så kul var det!

aj aj aj!

Gjorde precis en praktvurpa på pilatesbollen, haha! Mamma skrattade så hon dog! Men det är lugnt, inga större skador förutom avskalad hud på vänsterfoten!
Försökte vara duktig flicka och uppdatera på rasten på jobbet men det ville inte datorn! Så det blidde inget!
Kom hem 21:45 från jobbet, jag och Zäta promenerade för ovanlighetens skull!
Lunchen och fikan med tjejerna var jättetrevlig! :D Trots otrevliga kassörskor! Satt och åt och snackade så länge så det blev inge shoppande! Jag och Zäta skulle börja samtidigt så vi åkte direkt från centrum till jobbet!
Lugnt som i en filbunke när det är påsklov, förutom alla snattande ungdomar som man måste hålla koll på!
Imorgon börjar jag 8:30 så det är nog dags att gå och lägga sig snart!

Mjaaa...

Jag vet inte... blev det mer brunt än rött? Svårt att fastställa... ÄH! Spelar roll, jag trivs ändå!
Nog tjatat om håret! Har fortfarande inte kommit iväg på fika... det var ju det jag sa att de andra också är sega :)
Så nu sitter jag bara och väntar... för här på intärnät händer inte ett skit... 0 inlägg på bloggkoll och då har jag ändå både Katrin och bröderna Schulmans bloggar med i mitt "flööööööde"....
Denna blogg har för övrigt hela TRE prenumeranter, ge er till känna god damn it!
Nej, nu ringde faktiskt Zäta och tyckte att jag skulle börja masa mig... Det var dålig mottagning så det blev ett litet missförstånd, sånt är alltid roligt ;P
Please god, give me a cappuccino!
(Stavas det med ett eller två c?)

Godmorgon...

godmorgon! Hör fåglar sjunga glatt godmorgon, godmorgon i kööööööööör!
Det spelar ingen roll hur länge jag sover, om jag vaknar av mig själv eller av väckarklockan, så är jag lika trött! Det började på landet, kunde sova hur länge jag ville, men ändå när jag vaknade så hade jag inga problem att somna om... om.... om... om igen! Sjukt...
Idag ska det tydligen fikas med Anus och Zäta! Konditori Banketts cappucino hoppas jag på... om jag får välja ställe alltså ;P Mums!
Mor ligger och skvalpar i badet så jag lär ju inte hinna till klockan 12 men de andra damerna brukar vara rätt sega också så det ordnar sig nog ;) Ska tvätta håret idag och se om det röda försvinner lite! Tycker det ser mer och mer orange ut, hehe, hjälp! Nejdå, I'm gorgeous!

Landet

Jaha då kommer lite bilder från påskhelgen då! Hade bara med mig mobilen som kamera så det blev bara några få bilder. Jag, Eric och Anna åkte ut på torsdagen eftersom vi planerat att kröka lite och spela tv-spel tillsammans med Micke. Inga bilder från det tyvärr, hade alldeles för roligt för att hinna fotografera! Hursomhelst var vi ganska dragna och hade skitskoj och sjöng sing star och spelade guitar hero :D Vi har alltså landställe på samma ort allihopa! Hur mysigt som helst! På fredagen åkte alla hem till sina landställen och resten av tiden har jag och Eric lekt pensionärliv och provat på sambolivet! Mina föräldrar var för fega för att komma ut, de häckade hemma i stan istället! (Ja, när man är på landet så kallar man Täby för stan!)

Bilturen ut var väldigt härlig

image10

Härligt med snö på tomten! Vacker väder nästan alla dagar... -11 som kallast!

image11

Var väldigt mogna när vi spelade alfapet! (Okej, JAG var väldigt mogen)

image12

Eric funderar... Han fick rejält med stryk av mig ;)

image13

Det var väl roliga bilder! Inge snusk och inge fylla! Rumsrent helt enkelt (tyvärr) ;)
Nu borde jag sova, blev erbjuden att följa med på fika imorrn, så man kan ju inte sova hela dagen!
Idag var det jobb och imorrn blire jobb, börjar 16 så de e sköönt...


Trodde aldrig att detta skulle hända

Snälla mobba mig inte, jag vet att jag ser ut som en man och har underbett när jag koncentrerar mig...
Vill bara visa Anna att jag vågar... och så vill jag visa den fina hårfärgen också! ;)


image9


Snygg som Sören

Whopdidoo! Det blev jättebra :D
Lite rött som ska bort men det är fan snyggt! Jag är fräsch igen!

Trimmning

Nu ska jag ta mig en promenad till Täby C, sen ska jag sätta mig i frisörstolen och underverk ska göras... hoppas jag i alla fall! Ge mig en frisyr! Ge mig färg!

I'm back!

...from outer space! Mjaa, jag var ju bara på landet... Det var hur skönt som helst! Mycket mer snö än vad det är hemma, lugnt, fridfullt och mysigt :D
Åkte på torsdagen och kom hem igår. Berättelsen fortsätter senare....

Besöksrekord

Wohohohohoooo! Hahaha, 11 stycken unika besökare, känner mig så speciell ;D

Jag har ont i ryggen, jag är trött, jag ska upp tidigt imorrn och jag måste packa lite till... Heaven help me!

Puh!

Jaha, då var man hemma..
Jag har pratat med Anna och jag har pratat med Eric om planerna inför imorrn! Det ska packas och det ska handlas mat... och det ska handlas godis och det ska handlas groggvirke! Ujujuj... Det ska tas med varma kläder och det ska tas med spel att spela.. Det ska vara playstation och en massa dvd-filmer... Det ska mysas helt enkelt!!
Imorrn börjar jag 8:30, sista arbetsdagen av de åtta i mitt maraton, sen är jag ledig i FYRA hela dagar :D
Slutar vid 14 och då ska vi ta oss härifrån så fort det bara går :D

Slurp!

... så var min risifrutti slut! Då var det 25 minuter kvar av rasten då... tralala... vad ska jag göra nu?
Har till och med hunnit avverka ett samtal med Anna, det blev tydligen bra... krullet! :P
Får väl sluta kalla henne Äjnus och kalla henne Krullet istället! Fast det ska ju bara vara vågigt...
Själv fick jag tid på tisdag, äntligen ska det slitna rufset bort! Och en fin färg vill jag ha :D Gå och klippa sig den 25e, härliga tider, då slipper man känna sig som att alla pengar tar slut!

Vilket svamligt inlägg, jag ber om ursäkt.


Ut i kylan igen

Då var det snart dags att ge sig ut igen då... Till jobbet... Burr... Är i och för sig hela +1!
Hoppas att du blir fin i håret Anna! Och att det var värt att låta mig gå hem själv i snöstormen ;)

Sa jag att jag träffade en djävulshund igår? Hon heter Dina och ägs av Äjnus!

image7

FETDISSAD

Hahaha, jag gick i princip bara fram och tillbaka till centrum! Jag och Anna började med att gå till frisören, båda behövde boka, Anna ville både permanenta och färga och det kan man icke göra samtidigt, nej nej nej...
Och eftersom hon snart åker tillbaka till Barca så var det bråttom, och frisören hade ett återbud precis då! Så vi hann bara käka snabbt på donken och sen skulle Anna tillbaka :P
Jag gick till Make Up Store och tröstade mig med att köpa nya borstar :) 1 rosa puderborste, 1 rougeborste och en liten borste för ögonskugga! Mmmm... Nytt och härligt!
På vägen hem skiftade vädret tre gånger, först snöade det pyttesmå snöflingor, sen började det toksnöa med flingor stora som hus, sen började det hagla och precis när jag kliver in på tomten så slutar det snöa och solen tittar fram... Knäppt!

image6

Anna har lovat att följa med till landet imorgon som kompensation ;) Det bjuds på middag, drinkar och kanske lite singstar!

Time to go

Äntligen har Anna duschat och hundpromenerat och allt vad hon skulle göra!
Vi sa hejdå i telefonen på ett släpigt sätt.. det brukar vi göra... Som två bitchar som ska spy när som helst... hääj dåå... nästan halvt viskande... That's just who we are...

Mallig

Haha, det var länge sen man uttalade det ordet... Smaka lite på det... mallig...
För det är precis vad Isabella "blondinbella" Löwengrips blogg är, det enda hennes blogg handlar om är hur bra det går för henne... Det vill man väl inte läsa?? Okej om man skriver "Idag vann jag förstapris i en konstutställning" bara ett exempel... Men VARJE dag?? "Ååh, media slutar aldrig att höra av sig..., nytt besöksrekord; femton miljarder småbrudar, jag hinner inte med nånting annat än att synas!"
Det här kan väl inte bloggen ha handlat om från början (är ingen trogen läsare)? Då skulle den väl aldrig ha blivit så stor? Vad är det egentligen folk vill läsa om?

TRÖTT

Jag är så sjuuukt trött, jag är arg för att jag är så trött, jag vill sova!!
Gick ut på promenad med Anna vid 22:40 igår... Promenerade till typ 00:10 och sen drack vi te till över 1... Så jag var väl hemma 01:30! Och nu är jag så trött, så trött...
Anna vill gå till Täby C idag, får se när hon ringer, bra, då blir den där klipptiden bokad!
Nu: kaffe

Honey, I'm home!

Bättre sent än aldrig :)
Sitter och käkar nu, ris med wokade grönsaker och fläskfilé och nån sommarmix-sallad! Pretty good actually...
Tror jag ska börja käka mer knäckebröd... Det är gott och bra för magen!
Imorgon kan jag säga; "Imorrn åker jag till landet" Jippiiii, ska bli så skönt att få komma ut och vara ensam med Eric :) Och förhoppningsvis umgås lite med Anna och Micke! Längtaaar...
Sovmorgon imorrn igen! Börjar 16...

Anna: YÄH, böt ju still misst it, ju friiks!

Oförskämt!

Hur är folket i det här landet uppfostrade egentligen?
Visst, man kan ha en dålig dag, man behöver inte vara jättetrevlig och vilja prata när man handlar. Men man kan väl åtminstone svara på tilltal?! Allt som oftast så får man inget svar! "Hej hej!" noll respons... "Var det bra så?" Nada! "Kvitto?" Kanske... möjligtvis en grymting eller att man skakar på huvudet... HALLÅ?!
Vill inte dra alla över en kam så jag vill säga Tack, tack till er som faktiskt säger hej och kanske till och med ler när ni kommer fram till kassan!

Vanor

Visst är det konstigt hur man kan vänja sig vid något så mycket att man till slut inte vet HUR man gör utan det. Jag tänker främst på puffen, puffen man löddrar in sig i duschcreme med i duschen. HUR gör man utan den? Det löddrar ju inte!! Man kan ju inte få duschcremen att löddra med bara händerna!
När vi var i Grekland var jag tvungen att gå och köpa en puff för att jag inte kunde duscha annars, det känns inte som att jag blir ren utan! Så nu vet jag att jag ska ta med mig en puff hemifrån när vi åker till Cypern.

Jag är motsvarigheten till blondinbella!

Jag  har haft hela EN unik besökare idag, och jag tror att det kan vara jag själv :D
Nu ska jag ta mig ett bad...

Bara hår

När jag sitter vid datorn så sitter jag brevid en garderob med spegeldörrar, det enda jag ser när jag tittar mig i spegeln är hår... Långt, rufsigt hår med en halv decimeters utväxt... Har visserligen inte duschat än, därav rufset, men ändå! Jag måste verkligen ringa och boka tid hos frisören... Skjuter upp det hela tiden, antingen glömmer jag eller så har jag tänkt att jag måste kolla hur jag jobbar först... Damn Sara, just do it!

Morrn'!

Nu har jag vaknat :)
Kom hem ca 01:00 från Anna. Vi hade det jättetrevligt! Jag blandade varsin Cosmo, Anna gjorde varm Choklad á la Starbucks med grädde och kolasås, och till det käkade vi Ben& Jerry's! Man kan säga att vi hade ett slags hälsospa :D Kollade på 100 höjdare, go granny go!
Kvällens smak: Baked Alaska med små isbjörnar av vit choklad... mmm....

image5

Idag har jag kvällspasset så jag börjar jobba klockan 17, skööönt! Näe! Dags att gå och rota i skåpen och se om man kan hitta något att glufsa i sig!

Ikväll då jävlar!

Anna... Ikväll kommer jag min älskade!! Jag har inhandlat en ny Ben&Jerry's sort, tranbärsjuice och lime. I make a mean cosmo! Nej, vi ska inte supa, bara måndagssippa :D

Liten uppdatering från idag:
Sjukt stressigt på jobbet... Har folk redan börjat påskhandla? Om det var såhär idag hur blir det då på torsdag?
Lunchen intogs som visades på grillen (igen) och fikarast fick jag ingen...

Känner att jag framstår lite som ett svullo här med hamburgare, pizza och Ben&Jerry's i drivor men jag kan avslöja att mitt midjemått (än så länge i alla fall) är 70 centimeter... Så jag har att växa i :D

Uppdate: lunch

Nyttig vs. Fetto! Det vill säga... Mela vs. mig...

image5

ZzzZzz...

Jag vill inte lämna sängen... Vill inte, vill inte, nejnejnej...
Ögonlocken är fortfarande tunga fast jag har druckit kaffe OCH duschat... Jag går alltid och lägger mig för sent... Hur ska detta sluta?

Jolt = bluff

Jag dricker inte läsk. Jag slutade med det för ett par år sedan. (Enda gångerna det har fuskats har det varit blandat med alkohol). Jag tycker faktiskt att Coca cola smakar riktigt äckligt.
Ändå bestämde jag mig för att prova Jolt idag på jobbet, för jag var så jääkla trött! Det var äckligt, jepp jepp, svepte den för att slippa utstå smaken under en längre tid. Men blev jag piggare? Inte det minsta. Hur kan folk sitta uppe i två dygn och spela datorspel med hjälp av 1000 liter Jolt? Det funkar ju inte.
Nu har Anna landat :)


Så det så

I deserve this! Jag ska jobba åtta dagar i sträck, hälften avklarade! Imorrn börjar jag 10 och sen när jag slutar 18:30, då ska jag FAN träffa den där lilla nippertippan, Anna! De borde ha landat nu...
Det var slitigt idag på jobbet, har ont i ryggen... Funderade lite på detta; Jag:"Kvitto?" Kunden:"Näää...jag kan ta det!" Vadå näää? Ja eller nej!

image3

Bajs

De missade planet! :'(
Där gick mina drömmar om cosmopolitan, Ben&Jerry's, fnitter och vänskap i kras!!
Eller... förflyttade till imorrn i alla fall! Hoppas att de hittar nåt kul att göra i väntan på nästa plan :)
Sitter uppe i lunchrummet och käkar nåt fryst äckel... Fan, jag ska nog köpa glass ikväll i alla fall!

Men vilken sort, det är frågan... Cookiedough?


Idag är lyckan gjord

...för min älskade hjärtevän kommer hem! Planet ska faktiskt redan ha landat!
Anna, Anus, min älskade Äjnus, ikväll kommer jag över med mitt spritförråd och ska blanda dig en drink :D
Ska bara jobba först... Dags att hoppa in i duschen!

Söndagsfrukost

Once again... messmör! Eric ligger fortfarande och sover, han kan inte röra sig stackarn! Sån träningsvärk har han :P Idag börjar jag 15 och hade sett fram emot en matlåda från gårdagens lasagne, men den hade syrran ätit upp till frukost när jag gick upp! Skit :(

Congratulations Perelli!

Jojomensan, den glittrande bodybuildern vann hela tjottaballongen som Luuk sa! Och svaret är ja, rätt låt vann!
Jag röstade dock på Sibel, hon är en fantastisk sångerska! Goosebumps! Och inte vann jag några pengar heller, otippat!

Trumvirvel

...Den magnifika lasagnen är uppäten, godiset och chipsen är framdukade... Nu börjar det! Jag har satsat pengar! Håll tummarna!

Hallelujah

Kommer hem, drar fram citronvodka, cointreau, tranbärsjuice och lime... Jag förtjänar en Cosmo!


Det svarta guldet...

mmm.... fikarast! Slutar om 1h 30 min!

Äntligen

Lunch! Kom till jobbet en timme tidigare eftersom då kunde jag åka med mor! Lat som man är!
Har nu slitit 4h och 15 minuter och belöningen består av grillad rostbiff och potatissallad, inte så himla hälsosamt kanske men vafan, det är ju lördag! Potatissalladen är dessutom hemmagjord, inget sånt där slask på burk!



Sjätte filmen

Jajamensan, jag är en såndär Disneynörd! Vilken nostalgi att titta på Lilla sjöjungfrun eller Djungelboken...
Så jag har börjat samla på klassikerna! Häromdan släpptes "Pongo och de 101 dalmatinerna" som specialutgåva och idag köpte far den till mig! (Jag fick visserligen betala själv)

Bild från CDON.com

image2
http://static.cdon.com/001/606/1606742.jpg


Jepp...

Rätt par åkte ur Let´s Dance! Hon var så ocharmig den där Malin.
Borde verkligen gå och lägga mig nu, börjar kl 9:00 imorrn, härliga mjölkkyl here I come!

350?

Undrar hur många gånger jag har sagt "hej!" idag?

Me hungry

Var hungrig redan när jag kom hit så bara efter en timme så fick jag ta "lunch"!
Karins lasagne står på menyn och jag vet redan nu att den kommer behöva salt... Fryst mat *huga*! Men vad ska man göra... det är ju inte direkt så att jag har en hel matbutik att välja ifrån ;)

Isn't he lovely?

Knutte tar igen sig efter promenaden

image1


Done

...and done! Var väldigt lite att vika så det gick fort!
Läste igår i City om hur mycket pengar blondinbella får genom att nämna olika produkter och varumärken i sin blogg, det är ju löjligt! (Det kan vara min pengatörstande avundsjuka som talar) Herregud, det är ju hur lätt som helst! Jag har kollat, och jag har nämnt minst 10 saker på tre dagar. Polarbröd, Kellogs' frosties, TV3 (två gånger), kanal 5, SL (dock i en negativ ton), Facebook, Elle, Stadsteatern och Schulmans! Och det kunde ha varit många fler om jag hade skrivit märken på kaffe, te, juice, mat med mera....
Jag vill också kunna shoppa för 10 000 i månaden! Hahaha :)

Yawn

Jag har någon slags inbyggd nörd-klocka... Reprisen av gårdagens Oprah börjar 10:40, tror ni inte att jag vaknar 10:38??  Unbelivable... Drömde någonting inatt igen som gjorde mig upprörd men har glömt bort det nu!
Kl. 16:00 börjar arbetet idag! Innan dess ska jag ha vikt tvätt, hängt tvätt och satt på en ny maskin.

Nej nu!

Nu måste jag gå och lägga mig! Det koffeinfria blåbärsteet är uppdrucket (mums), mobilen är tömd på bilder (äntligen funkar det) och allt som ska kollas på nätet är kollat! Förutom Facebook, det orkar jag inte med...
Har bara kommit halvägs i nya numret av Elle så man kanske ska gå och lägga sig och fortsätta där man slutade!
Natti natti!

Hemma

Äntligen hemma! Middagen är intagen (likadan som igår, haha) och tröttheten har slagit till med full kraft!
Kände mig otrooooligt kulturell när jag såg att jag hade fått brev från Stadsteatern. Det var de två biljetterna till Djungelboken som vi beställt. SÅ bra teater! Har förvisso sett den en gång tidigare men det kan inte hjälpas! Måste se den med Eric också!
Och resan till Cypern är betald och klar! Den 21/4 bär det av till värmen...

Finally!

Äntligen fikarast! Det firas med ett glas apelsin/jordgubbsjuice, mumma!
Lunchen intogs på grillen här brevid, hamburgare med pommes tillsammans med Zäta :) Man förtjänar det när man kutar i 100km/h i 9 timmar!

Att ta saker och ting bokstavligt

Hahaha, det här är min typ av humor!
http://vf.se/Bloggstart/Schulman.aspx?comment=1d2df297-936f-438e-af36-e02cd4283246


Så trött...

jag är så helvetes jävla trött!! Jag vill inte gå ut i det svenska gråa landskapet och få små små regndroppar i ansiktet! Hade klockan på 8 men gick upp typ 40 min senare... Snark! 10:30 går U-bahn från söder om söder... Börjar jobba kl 12, då hinner jag dricka kaffe innan! Och idag börjar det; arbetsmaraton! Nästa lediga dag är på långfredagen och då befinner jag mig förhoppningsvis på landet... underbara landet...

Gratis är gott

Jepp, åkte gratis till söder om söder! Skjuts till Mörby och i luckan står det en såndär skylt "det är inte möjligt att köpa biljett just nu bla bla"! Grrreat, som Tony the Tiger skulle sagt!
Eric och jag lagade middag, kyckling med soltorkade tomater, spenat och pasta, mums filibabba!
Mys framför TV:n med kaffe, Roomservice och Top Model väntar! Det är en vanlig onsdag helt enkelt!

Älskade far

Är det inte underbart? Han kommer hem med kaffe och bullar, äntligen kan jag vakna! Sen uttalar han de underbara orden "Ska jag skjutsa dig till Mörby?" Ja tack! Jag slipper åka buss, jag slipper stämpla en extra stämpel på den vidrigt dyra remsan. Ja tack! Resan till Söderort påbörjas om en kvart, och väl framme vid Gullmarsplan blir jag hämtad av Eric, min underbara "handy-man" :)

Yum-O!

Mmm... Finns det något godare på morgonen än Njalla - "gott, mjukt tunnbröd", ihoprullad med messmör? Kaffet är dock slut så jag är fortfarande trött! Dags att hoppa in i duschen!
På onsdagar (min lediga dag) beter jag mig som om jag var arbetslös, ligger i soffan och tittar på Oprah och Rachael Ray, call me a nörd!

Godmorgon!

Jag hatade min mamma! Hon var jätteelak! I min dröm alltså... Jag kastade glas och koppar i golvet, jag slog henne och skrek! Sen vaknade jag arg. För 20 minuter sen.

Jag vet

Jaa, jag vet att jag är en kentnörd (celsius och 747 är två kentlåtar)! Men jag tänkte; "What the hell!" Lika bra att återanvända samma gamla användarnamn som jag har till hotmailen! Känner mig som hemma! Försökte faktiskt få Anna att komma på ett namn till en blogg men hon är bara kreativ när hon vill! Och tro mig, Anna kan vara kreativ. Enda slutsatsen jag kan dra är att hon helt enkelt inte ville hjälpa mig! Hon vet att allt snaskigt hon gör kommer att publiceras. Här visas ingen nåd ;) Eller så vill hon inte ha konkurrens!
Näe, dags att hoppa ur den här "uniformen" (härlig blå ICA-tröja) och sussa! Ledig imorrn!
Sov gott och dröm sött!

Välkommen till min nya blogg!

Woooooooohooooooo?

RSS 2.0